icon-search
icon-search

News

Muka Lawa

she is farahain

Muka Lawa

Tak guna muka lawa tapi busuk..Wangi kan la diri awak dengan perfume dari ihadiah.com

Read more →


Lelaki Kelakar

she is farahain

Lelaki Kelakar

Sesekali romantik tu , apa kata buat surprise sebotol perfume di ihadiah.com .

Read more →


Chat Setiap Hari

she is farahain

Chat Setiap Hari

Sayang , i nak perfume .. Nanti ..jangan lupa belikan tau di ihadiah.com

Read more →


5 Tips Bekerja Di Tempat Baru

she is farahain

5 Tips Bekerja Di Tempat Baru

5 Tips Selesa Di Tempat Kerja Baru 1) Jangan bandingkan kerja baru dengan yang lama2) Faham bidang dan skop kerja anda3) Jangan malu bertanya4) Sentiasa ucapkan terima kasih5) Hormati budaya di tempat kerja baru Last sekali , jangan lupa #janjiwangi

Read more →


Tips Maintain Happy Di Tempat Kerja

she is farahain

Tips Maintain Happy Di Tempat Kerja

Tips Maintain Happy Di Tempat Kerja 1) Jangan campur aduk masalah rumah tangga di tempat kerja2) Tidur on time okay , jangan la tak jaga waktu tidur3) Makan ! Kalau perut lapar , mesti akan monyok je muka tu4) Jaga diri dan penampilan ! Datang kerja

Read more →


Lemau dekat tempat kerja ? Boleh cuba cara ini ..

she is farahain

Lemau dekat tempat kerja ? Boleh cuba cara ini ..

Lemau kat tempat kerja ? Ahaaa cuba 4 cara ini 1) Susun jadual kerja supaya masa akan lebih teratur2) kenal pasti tugasan yang perlu disiapkan 3) Jangan biar perut dah berbunyi baru nak makan4) Sentiasa la berpakaian kemas dan menjaga penampilan perc

Read more →


Tips Memikat Suami ( Part 3)

she is farahain

Tips Memikat Suami ( Part 3)

Tips memikat suami part 31) Sentiasa senyum 2) Elak melawan kata suami terutama ketika sedang marah3) Sent mesej cinta ! Nak lagi sweet , tulis surat cinta. lepastu sprayminyak wangi.. Berani ke nak buat tu ? #janjiwangi Nak bagitahu ni , dekat ada j

Read more →


Tips Awet Muda

she is farahain

Tips Awet Muda

Tips Awet Muda1) Makan makanan yang sihat dan seimbang2) Mesti disiplin dengan penjagaan diri3) Berhenti makan sebelum kenyang ..ehh4) Banyak bergerak seperti exercise atau berjalan kaki Dan yang last sekali mestilah sentiasa bersih , kemasdan juga #

Read more →


Tips Memikat Suami ( Part 2 )

she is farahain

Tips Memikat Suami ( Part 2 )

Tips Memikat Suami (part 2)1) Cakap yang baik baik sahaja tentang suami2) Pandai ambil hati mertua3) Buat surprise walaupun simple ! Bangun awal dari suami dan siapkan makanan kegemarannya.Pakai pakaian yang cantik walaupun di rumah , dan yang paling

Read more →


4 Ciri Perempuan Awet Muda

she is farahain

4 Ciri Perempuan Awet Muda

4 ciri perempuan ini yang bakal jadi awet muda.. adakah anda salah satunya? 1) Sentiasa senyum..2) Aktif bergerak ..selalu exercise dan berjalan kaki3) Menjaga dan mengawal pemakanan4) Sentiada bersih , kemas dan yang paling penting apa dia #janjiwan

Read more →


3 Tips Cantik Secara Semulajadi

she is farahain

3 Tips Cantik Secara Semulajadi

3 tips cantik secara semula jadi ! 1) Selalu minum air putih2) Sentiasa senyum3) Jangan malas ! malas untuk menjaga kebersihan dan penjagaan diri!Paling penting haruslah apa ? #janjiwangi Ahaa , nak kekal cantik ke tu ? Mestila kena wangi juga. Dapat

Read more →


Tips Memikat Suami (Part 1)

she is farahain

Tips Memikat Suami (Part 1)

Tips Memikat Suami (part 1)1) Guna panggilan manja yang disukai suami2) Kurangkan lah selalu membebel3) Meminta maaf jika anda melakukan kesalahan4) Bercakap yang baik baik sahaja tentang suami Nak lagi tips ? Ahaa.. kena la #janjiwangi dulu yer.. Ja

Read more →


Tips Bekerja Di Rumah

She is Farahain

Tips Bekerja Di Rumah

Tips Bekerja Di Rumah 1) Ada ruang kerja2) Sediakan jadual waktu bekerja dan waktu rehat3) Bersiap dan berpakaian kemas Yang penting untuk meningkatkan mood bekerja tu , kenalah#janjiwangi Walaupun bekerja di rumah , adalah sangat penting untuk kekal

Read more →


Tips Bekerja Sambil Belajar

she is farahain

Tips Bekerja Sambil Belajar

Bekerja sambil belajar .. Pheww.. mesti penat kan ni 5 tips untuk anda : 1) Pasang niat untuk capai cita cita dan terus bersemangat2) Cari yuran tempat belajar mengikut kemampuan anda3) Jangan sombong dan peramah la dengan kawan kawan ditempat belaja

Read more →


Apa Kena Buat Kalau Nak Orang Suka Kita

she is farahain

Apa Kena Buat Kalau Nak Orang Suka Kita

Susah sangat ke nak buat orang suka dekat kita ? Tak susah pun kalau awak berani nak cuba buat 3 perkara ini.

Read more →


5 Cara Pakai Perfume Untuk Tahan Lama

she is farahain

5 Cara Pakai Perfume Untuk Tahan Lama

Memakai perfume ialah untuk kita merasai bau wangi. Tapi , yang sedihnya bila dah syok sembur satu badan , lepastu selang beberapa jam je terus dah tak bau wangi . Apa kes ? Pakai perfume tapi tak bau wangi. Bayangkan , sewaktu pagi selepas dah bersi

Read more →


5 Kelebihan Utama Memakai Perfume

she is farahain

5 Kelebihan Utama Memakai Perfume

Minyak wangi atau dalam bahasa inggerisnya disebut sebagai perfume . Mengikut definisi dinyatakan sebagai campuran wangian pati dan aroma yang digunakan untuk memberikan serta menghasilkan bau yang menyenangkan. Tetapi , anda yang membaca dan boleh

Read more →

Your cart is currently empty.
Continue shopping