icon-search
icon-search

5 Kelebihan Utama Memakai Perfume

5 Kelebihan Utama Memakai Perfume

Minyak wangi atau dalam bahasa inggerisnya disebut sebagai perfume . Mengikut definisi dinyatakan sebagai campuran wangian pati dan aroma yang digunakan untuk memberikan serta menghasilkan bau yang menyenangkan. Tetapi , anda yang membaca dan boleh sampai ke article ini pasti tertanya - tanya apakah sebenarnya kelebihan jika kita memakai perfume .


Dibawah ini , disertakan bersama 5 kelebihan utama memakai perfume : 


  • Badan akan berbau wangi

Betul ! Kita ni nak pakai perfume sebab nak bau wangi , bukan la nak bau yang busuk . Sesuai la yang kami katakan , wangian sepanjang hari teristimewa untuk anda.

 

  • Rasa selesa

Bila badan dah bau wangi , mesti terus auto rasa selesa. Bila dah rasa selesa, lagi la senang nak bekerja dan berjumpa dengan orang . Ingat ! Setiap hari kita akan berjumpa dengan orang lain. Macam mana nak buat orang selesa dengan kita jika kita tidak berbau wangi kan ?


  • Untuk lebih confident

Haaa , bila dah selesa dengan bau perfume yang sesuai dengan diri sendiri secara tak langsung kita akan lebih confident . Bayangkan kalau kita yang bekerja hari - hari berjumpa dengan orang . Bagaimana nak buat orang tertarik serta meyakinkan orang supaya selesa berurusan dengan kita bukan dengan orang yang lain. 

Tak percaya ? Lepas anda spray je perfume , apakah perasaan pertama yang anda sendiri rasa?


  • Untuk rasa fresh

Yes ! Kita pakai perfume untuk rasa fresh ! Bila kita bangun pagi , nak keluar beli sarapan tapi tak mandi dan basuh muka ..lalu apakah mood kita pada waktu itu ? Pasti rasa tak best ! Rasa macam.. erkkk mesti orang tak selesa nak dekat dengan aku ! 

Begitu lah juga fungsi perfume ! Untuk buat mood kita rasa fresh ! Baru la tak badmood pada hari tersebut ..


  • Create great moment and experience

"You pakai perfume apa yer ? Sedap bau nya" . Aha! That's the best moment. Mesti hati kita berbunga-bunga kan lepas orang tanya kita apa perfume yang kita pakai . Itu menunjukkan , yang dia sangat selesa dengan kita . 


Jadi , anda yang membaca ni.. mesti nak sangat perfume yang best untuk dipakai sepanjang hari kan ? 

Dunt worry , ihadiah.com kan ada . Boleh terus kunjungi website kami dan dapatkan wangian yang the best for yourself okay !


 



Newer post

Your cart is currently empty.
Continue shopping